Werkwijze en behandelingen

Psychologiepraktijk Vitess biedt kortdurende psychologische behandeling bij onder andere de volgende veelvoorkomende klachten:

• Klachten als gevolg van een  heftige gebeurtenis/trauma

• Angst

• Sombere stemming

• Lichamelijke klachten

• Zelfbeeldproblematiek

• Emotieregulatieproblemen

GZ psycholoog Obdam
GZ psycholoog Obdam

Behandelingen

We bepalen altijd samen wat voor jou nodig is om weer snel op eigen kracht verder te kunnen. In het intakegesprek wordt besproken hoe we de behandeling vormgeven en hoeveel afspraken er ongeveer nodig zijn. Dit wordt tevens vastgelegd in een behandelplan. 

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragtherapie

In cognitieve gedragstherapie wordt het gedrag en de gedachten die de problemen in stand houden, besproken en behandeld.
Contact

EMDR

EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen en trauma's te verwerken.
Contact

Kortdurende schematherapie

Kortdurende schematherapie

Schematherapie helpt je de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen. Je leert jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen.
Contact

Oplossingsgerichte therapie

Oplossingsgerichte therapie

Oplossingsgerichte therapie richt zich niet op de klacht maar op mogelijke oplossingen. We gaan ervan uit dat jij de oplossingen al in je hebt, maar dat ze worden gezien als uitzonderingen.
Contact

Online behandeling

Online behandeling

Een online behandeling wordt ook wel e-health, internettherapie of internetbehandeling genoemd. In een online behandeling werk je aan je klachten, waar en wanneer het jou uitkomt.
Contact

Voor meer informatie:

Samenwerking

Psychologiepraktijk Vitess is gevestigd bij LEEF! Obdam waar meerdere specialisten zich gevestigd hebben. Hierdoor vindt er indien nodig een nauwe samenwerking plaats. Op deze manier houden we de holistische visie ook scherp tijdens jouw behandeling.